Scooter Groothandel,  over ons.

Onstaan uit passie voor gemotoriseerde tweewielers en gevoed door de vraag vanuit de markt om snelle levering van complete units zonder dealerverplichtingen is Scooter-Groothandel.nl onstaan. In de loop der jaren heeft Scooter Groothandel zich verder gespecialiseerd in de levering van hoge kwaliteit scooters, onderdelen en accessoires. Ondanks deze keuze voor hoge kwalitiet zijn wij door een uitgekiend inkoopbeleid, grote volumes en korte lijnen met fabrikanten toch instaat onze producten scherp in de markt te zetten.

Naast de verkoop van alle grote A-merk scooters voeren wij de volgende merken onderdelen, accessoires en smeermiddelen: Bridgestone, Denso, Eni, Michelin, Osram, Pirelli, TRT 2 fast en Varta.

Scooter Groothandel verkoopt zijn producten uitsluitend aan (gemotoriseerde) tweewieler bedrijven met een fysieke winkel. Er vinden dus geen leveringen plaats aan particulieren of webshops.

Bent u een retalier en geintreseerd geraakt in wat Scooter Groothandel voor uw bedrijf zou kunnen betekenen?  Vraag dan snel uw dealer account aan.


Ons team

Ons team

Een team van specialisten staat voor u klaar om uw bestelling op te nemen of uw technische vraag te beantwoorden.

Grote voorraad

Grote voorraad

Met meer dan 250 nieuwe scooters op voorraad inclusief kenteken, zorgen wij ervoor dat u snel kunt leveren.

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

Onze specialisten met jarenlange ervaring staan u graag bij met ingewikkelde problemen.